Διοικητικό Συμβούλιο

Διοικητικό Συμβούλιο 2024-02-29T11:17:32+00:00

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ


Πρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος

Ο κ. Αριστείδης Χαλικιάς έχει εκτεταμένη εμπειρία στον τραπεζικό κλάδο, καθώς και στην ανάπτυξη, τις επενδύσεις και τη διαχείριση ακινήτων στις ΗΠΑ. Από το 2000, κατέχει τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Republic Bank of Chicago.

Περισσότερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΑΛΙΚΙΑ


Αντιπρόεδρος , Μη Εκτελεστικό Μέλος

Η κα. Παναγιώτα Χαλικιά από το 1989 κατέχει την θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Tech Metra Ltd., μιας αρχιτεκτινικής εταιρείας με έδρα το Σικάγο, Η.Π.Α., με αντικείμενο την μελέτη και την κατασκευή εμπορικών και βιομηχανικών δομών.

Περισσότερα

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΟΣ


Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος

Ο κ. Ευάγγελος Ι. Κοντός είναι ένα έμπειρο στέλεχος με τριακονταετή επαγγελματική εμπειρία. Εκ των οποίων τα τελευταία 19 χρόνια, είναι επικεντρωμένα στην διαχείριση ακινήτων και στην χρηματοδότηση έργων ακίνητης περιουσίας και υποδομών δημοσίου συμφέροντος.

Περισσότερα

ΕΛΕΝΗ ΧΑΛΙΚΙΑ


Μέλος Δ.Σ., Μη Εκτελεστικό Μέλος

Η κ. Ελένη Χαλικιά είναι διακεκριμένη Χειρούργος Οδοντίατρος αδειοδοτημένη στις Ηνωμένες Πολιτείες, και αναγνωρισμένη για τον επαγγελματισμό, δεοντολογία, τις νέες τεχνολογικές μεθόδους και διαδικασίες που εφαρμόζει.

Περισσότερα

GIUSEPPE GIANO


Ανεξάρτητο, Μη Εκτελεστικό Μέλος

Ο κ.Giano είναι πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Χρηματιστηριακής Euroxx AΕΠΕΥ. Είναι απόφοιτος μεταπτυχιακών σπουδών Marketing & Management καθώς και Shipping, Trade & Finance.  Διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον χρηματοοικονομικό κλάδο ως σύμβουλος στις εταιρίες Pentedekas Brokerage S.A., Euroxx Finance S.A. και Euroxx Securities S.A.

Περισσότερα

ΜΙΧΑΗΛ ΣΑΠΟΥΝΤΖΟΓΛΟΥ


Ανεξάρτητο, Μη Εκτελεστικό Μέλος

Ο κ. Σαπουντζόγλου έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του Ship & Energy Finance και ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων. Είναι σύμβουλος ship & project finance, και μέχρι τον Ιούλιο του 2015 διετέλεσε Οικονομικός Διευθυντής της Metrostrar Management Corp.

Περισσότερα

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΕΡΔΕΣ


Μη Εκτελεστικό Μέλος

Ο κ. Ζερδές, μάχιμος δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1974, με εξειδίκευση στο Εμπράγματο Δίκαιο, την διαχείριση και αγοραπωλησίες ακινήτων, και στο Δίκαιο Ανωνύμων Εταιριών.

Περισσότερα

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗΣ


Ο κ. Σταύρος Στραβοπόδης κατέχει άνω της δεκαετούς εμπειρίας στην δραστηριότητα άντλησης ιδιωτικών κεφαλαίων για επενδυτικά έργα (fund raising), σε επενδυτικές σχέσεις και διαχείριση επενδύσεων, καθώς και σε ρυθμίσεις τραπεζικής χρηματοδότησης…

Περισσότερα

ΑΝΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ


Η κα Αποστολίδου είναι μη εκτελεστικό μέλος της Εταιρείας από τον Μάρτιο 2023 και τυγχάνει Διευθύνουσα Σύμβουλος της BriQ Properties ΑΕΕΑΠ από την ίδρυσή της το 2016 μέχρι και σήμερα

Περισσότερα