Διευθυντικά Στελέχη

Διευθυντικά Στελέχη 2018-04-19T12:55:09+00:00

ΜΑΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΝΑΣ


Διευθύνων Σύμβουλος

Πρίν ενταχθεί στο δυναμικό της ICI, ήταν υπεύθυνος ακίνητης περιουσίας/εκπρόσωπος στην Ελλάδα για την Grupo Dolphin Argentina. Κατά τη διάρκεια της θητείας του εκεί, δημιούργησε – αγοράζοντας πολύ κάτω από το κόστος αντικατάστασης – αλλά και διαχειρίστηκε ένα χαρτοφυλάκιο υψηλής ποιότητας.

Περισσότερα

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ


Προϊστάμενος Λογιστηρίου

Ο κ. Γεράσιμος Ρομποτής έχει εργαστεί ως Οικονομικός και Φορολογικός Σύμβουλος για μεγάλες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Ε. Παγώνης Α.Ε., Ι. & Γ. Πασσαλής ΑΕ, Πήγασος Α.Ε., Vener ΑΕ, International Shipping Agencies Ltd, και έχει υπηρετήσει σε πολλά διοικητικά συμβούλια εταιρειών και επιτροπών.

Περισσότερα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΗΣ


Διευθυντής Επενδύσεων και Χαρτοφυλακίου

Ο κ. Τσουρούφλης έχει περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των εκτιμήσεων, με εξειδίκευση σε θέματα αποτιμήσεων επενδυτικών ακινήτων και μονάδων τουρισμού καθώς και στην εκπόνηση χρηματοοικονομικών αναλύσεων και μελετών βιωσιμότητας και ανάπτυξης.

Περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ


Οικονομικός Διευθυντής

Ο κ. Κωνσταντίνος Σαββίδης έχει εργαστεί ως Οικονομικός Διευθυντής, Αναλυτής και Εσωτερικός Ελεγκτής σε μεγάλες εταιρείες και ομίλους εταιρειών του ιδιωτικού και ευρύτερου δημοσίου τομέα, συμπεριλαμβανομένων των Γιαννίδη Αφοί Α.Ε., Μπήτρος Συμμετοχική Α.Ε., ΑΕΜΥ Α.Ε. και SARKK Α.Ε.

Περισσότερα