Διευθυντικά Στελέχη

Διευθυντικά Στελέχη 2021-01-29T17:52:36+00:00

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΟΣ


Διευθύνων Σύμβουλος

Ο κ. Ευάγγελος Ι. Κοντός είναι ένα έμπειρο στέλεχος με τριακονταετή επαγγελματική εμπειρία. Εκ των οποίων τα τελευταία 19 χρόνια, είναι επικεντρωμένα στην διαχείριση ακινήτων και στην χρηματοδότηση έργων ακίνητης περιουσίας και υποδομών δημοσίου συμφέροντος.

Περισσότερα

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΨΟΜΕΡΑΣ


Διευθυντής Επενδύσεων

Ο κ. Καψομέρας είναι ένα έμπειρο στέλεχος με πάνω από 15 έτη εμπειρίας στον κλάδο του real estate με εξειδίκευση σε θέματα αποτιμήσεως επενδυτικών ακινήτων καθώς και στην εκπόνηση χρηματοοικονομικών αναλύσεων, επιχειρηματικών σχεδίων, μελετών βιωσιμότητας…

Περισσότερα

ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΡΩΜΑΤΙΑ


Διευθύντρια Λειτουργιών & Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου

Η κα Ειρήνη Στρωματιά γεννήθηκε το 1975. Μετά την αποφοίτησή της από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η κα Στρωματιά εργάστηκε στο τομέα της εκπαίδευσης, χρηματοοικονομικό τομέα και προϊόντων επενδύσεων χρηματιστηρίου, καθώς και στον τομέα της ναυτιλίας.

Περισσότερα

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ


Οικονομικός Διευθυντής

Ο κ. Γεράσιμος Ρομποτής έχει εργαστεί ως Οικονομικός και Φορολογικός Σύμβουλος για μεγάλες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Ε. Παγώνης Α.Ε., Ι. & Γ. Πασσαλής ΑΕ, Πήγασος Α.Ε., Vener ΑΕ, International Shipping Agencies Ltd, και έχει υπηρετήσει σε πολλά διοικητικά συμβούλια εταιρειών και επιτροπών.

Περισσότερα