Διευθυντικά Στελέχη

Διευθυντικά Στελέχη 2019-02-21T11:03:15+00:00

ΜΑΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΝΑΣ


Διευθύνων Σύμβουλος

Πρίν ενταχθεί στο δυναμικό της ICI, ήταν υπεύθυνος ακίνητης περιουσίας/εκπρόσωπος στην Ελλάδα για την Grupo Dolphin Argentina. Κατά τη διάρκεια της θητείας του εκεί, δημιούργησε – αγοράζοντας πολύ κάτω από το κόστος αντικατάστασης – αλλά και διαχειρίστηκε ένα χαρτοφυλάκιο υψηλής ποιότητας.

Περισσότερα

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ


Οικονομικός Διευθυντής

Ο κ. Γεράσιμος Ρομποτής έχει εργαστεί ως Οικονομικός και Φορολογικός Σύμβουλος για μεγάλες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Ε. Παγώνης Α.Ε., Ι. & Γ. Πασσαλής ΑΕ, Πήγασος Α.Ε., Vener ΑΕ, International Shipping Agencies Ltd, και έχει υπηρετήσει σε πολλά διοικητικά συμβούλια εταιρειών και επιτροπών.

Περισσότερα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΗΣ


Διευθυντής Επενδύσεων και Χαρτοφυλακίου

Ο κ. Τσουρούφλης έχει περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των εκτιμήσεων, με εξειδίκευση σε θέματα αποτιμήσεων επενδυτικών ακινήτων και μονάδων τουρισμού καθώς και στην εκπόνηση χρηματοοικονομικών αναλύσεων και μελετών βιωσιμότητας και ανάπτυξης.

Περισσότερα

ΕΙΡΗΝΗ
ΣΤΡΩΜΑΤΙΑ


Διευθύντρια Λειτουργιών

Η κα Ειρήνη Στρωματιά γεννήθηκε το 1975. Μετά την αποφοίτησή της από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η κα Στρωματιά εργάστηκε στο τομέα της εκπαίδευσης, χρηματοοικονομικό τομέα και προϊόντων επενδύσεων χρηματιστηρίου, καθώς και στον τομέα της ναυτιλίας.

Περισσότερα