Διευθυντικά Στελέχη

Διευθυντικά Στελέχη 2019-09-20T15:06:32+00:00

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΑΛΙΚΙΑ


Διευθύνουσα Σύμβουλος

Η κα. Παναγιώτα Χαλικιά από το 1989 κατέχει την θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Tech Metra Ltd., μιας αρχιτεκτινικής εταιρείας με έδρα το Σικάγο, Η.Π.Α., με αντικείμενο την μελέτη και την κατασκευή εμπορικών και βιομηχανικών δομών.

Περισσότερα

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ


Οικονομικός Διευθυντής

Ο κ. Γεράσιμος Ρομποτής έχει εργαστεί ως Οικονομικός και Φορολογικός Σύμβουλος για μεγάλες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Ε. Παγώνης Α.Ε., Ι. & Γ. Πασσαλής ΑΕ, Πήγασος Α.Ε., Vener ΑΕ, International Shipping Agencies Ltd, και έχει υπηρετήσει σε πολλά διοικητικά συμβούλια εταιρειών και επιτροπών.

Περισσότερα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΗΣ


Διευθυντής Επενδύσεων και Χαρτοφυλακίου

Ο κ. Τσουρούφλης διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο των εκτιμήσεων, με εξειδίκευση σε θέματα αποτιμήσεων επενδυτικών ακινήτων και μονάδων τουρισμού καθώς και στην εκπόνηση χρηματοοικονομικών αναλύσεων και μελετών βιωσιμότητας και ανάπτυξης.

Περισσότερα

ΕΙΡΗΝΗ
ΣΤΡΩΜΑΤΙΑ


Διευθύντρια Λειτουργιών

Η κα Ειρήνη Στρωματιά γεννήθηκε το 1975. Μετά την αποφοίτησή της από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η κα Στρωματιά εργάστηκε στο τομέα της εκπαίδευσης, χρηματοοικονομικό τομέα και προϊόντων επενδύσεων χρηματιστηρίου, καθώς και στον τομέα της ναυτιλίας.

Περισσότερα