ΝΕΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΝΕΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Η Intercontinental International Α.Ε.Ε.Α.Π. (η Εταιρεία) βάσει του Ν.3340/2005, της υπ’ αριθμ. 3/347/12.07.2005 απόφασης του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Κανονισμού του Χ.Α. ως ισχύουν, ανακοινώνει ότι καθήκοντα Οικονομικού Διευθυντή της Εταιρείας αναλαμβάνει ο κ. Κωνσταντίνος Σαββίδης.

Ο κ. Κωνσταντίνος Σαββίδης έχει εργαστεί ως Οικονομικός Διευθυντής, Αναλυτής και Εσωτερικός Ελεγκτής σε μεγάλες εταιρείες και ομίλους εταιρειών του ιδιωτικού και ευρύτερου δημοσίου τομέα, συμπεριλαμβανομένων των Γιαννίδη Αφοί Α.Ε., Μπήτρος Συμμετοχική Α.Ε., ΑΕΜΥ Α.Ε. και SARKK Α.Ε.. Ξεκίνησε την καριέρα του ως Λογιστής, αποκτώντας εξειδίκευση στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη μηχανογραφικού λογισμικού, υποστήριξης των διευθύνσεων συμμετοχής του. Στην επαγγελματική του πορεία συγκαταλέγεται η οργάνωση λειτουργίας οικονομικών υπηρεσιών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος και του Ελληνικού Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών.

Ο κ. Κωνσταντίνος Σαββίδης, αναλαμβάνει πλήρως τα καθήκοντά του από σήμερα, 19 Απριλίου 2018. Σημειώνεται πως ο κ. Γεράσιμος Ρομποτής θα παραμείνει στην Εταιρεία, ως Προϊστάμενος Λογιστηρίου.

2018-04-20T15:21:56+00:00 Απρίλιος 19, 2018|