Ιδιωτικό Συμφωνητικό «Αρραβώνα» για την απόκτηση ακινήτου προβολής στον Βόλο

Ιδιωτικό Συμφωνητικό «Αρραβώνα» για την απόκτηση ακινήτου προβολής στον Βόλο

Η «INTERCONTINENTAL INTERNATIONAL Α.Ε.Ε.Α.Π.» (προσυμφώνησε την απόκτηση ενός αυτοτελούς κτιρίου καταστημάτων και γραφείων στον Βόλο. Αποτελείται από ισόγειο, ημιώροφο και τέσσερις ακόμη υπέργειους ορόφους και έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο στη διασταύρωση των οδών Ελ. Βενιζέλου (πρώην Ιωλκού) 18 και Ερμού.

Tο εν λόγω κτίριο θα μισθωθεί («master-lease») στην B&F Α.Β.Ε.Ε. («Μισθώτρια»), η οποία κατέχει τα εμπορικά σήματα «BSB» και «Lynne» και συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρίες γυναικείων ενδυμάτων στην Ελλάδα.  Η διάρκεια της προ-συμφωνημένης μίσθωσης είναι 20ετής και η Μισθώτρια θα παραιτηθεί του δικαιώματος καταγγελίας της μίσθωσης για τα πρώτα 15 έτη ενώ θα προκαταβάλει τα ενοίκια του 1ου έτους.

Το τίμημα της εξαγοράς έχει οριστεί σε 3.750.000,00 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από τα Ίδια Κεφάλαια της Εταιρείας. Η «καθαρή», μετά φόρου ακίνητης περιουσίας και κόστους ασφάλισης, ετήσια απόδοση είναι 8,00%. H συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 11/07/2017 και η Εταιρεία θα παράσχει την δέουσα ενημέρωση προς το επενδυτικό κοινό, ως οφείλει, ευθύς αμέσως με την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

2017-04-25T17:29:40+00:00 Απρίλιος 19, 2017|